Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fake τα videos που έδειχναν το Xbox Series X να βγάζει καπνούς

*
Ένας πονοκέφαλος από το πουθενά δημιουργήθηκε στους ανθρώπους της Microsoft, καθώς κάποιοι δημιούργησαν fake videos με το Xbox Series X να βγάζει καπνούς και να γίνονται viral. Όπως φαίνεται, κάποιοι απλά εκτόξευαν καπνό στο εσωτερικό της κονσόλας, η οποία λόγω του σχεδιασμού της και του εξαερισμού, τον έβγαζε από το επάνω μέρος του. Η τελική εικόνα έδειχνε πάντως μια κονσόλα να γίνεται σχεδόν…γκριλιέρα και όπως ήταν λογικό, η κατάσταση ξέφυγε με κάποιους να εικάζουν ακόμη πως το σύστημα έχει γενικευμένο πρόβλημα.



Η Microsoft αναγκάστηκε να πάρει μέχρι και θέση στα social media, δηλώνοντας πως «δεν το πιστεύουμε πως πρέπει να το πούμε αυτό, αλλά μην φυσάτε καπνό στο εσωτερικό του Xbox Series X σας».
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*